Акредитация


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/edunetbg.org/public_html/wp-content/themes/ananya/template-parts/posts/entry-content.php on line 32

Акредитация

Квалификациите от модела INGOT са акредитирани във Великобритания. Сертифициращата организация – The Learning Machine Ltd (TLM) има институционална акредитация като Awarding Body от Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual), и Council for the Curriculum Examinations and Assessment (CCEA), регулаторните органи за квалификации в Англия, Уелс и Северна Ирландия. TLM има подкрепата на e-skills UK, браншовата бизнес организация за бизнес и информационни техологии, която гарантира, че предлаганите квалификации отговарят на нуждите на сектора и работодателите.

Квалификациите на TLM са интегрирани с Националния учебен план и учебни програми в Англия, Уелс и Северна Ирландия, известни като National Curriculum. Те са свързани с Европейската квалификационна рамка, което позволява прозрачност и сравнимост на квалификациите.

Сертифицирането се извършва от от TLM във Вликобритания. INGOT Център България е референтен център на модела за България и се грижи за първоначалното и периодично обучение на оценители за отделните нива квалификации, както и за общото представяне на модела в България, връзките с обучаващи организации и корпоративни клиенти.