Връчване на сертификати в СОУ "П. Р. Славейков", гр. Кърджали


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/edunetbg.org/public_html/wp-content/themes/ananya/template-parts/posts/entry-content.php on line 32

_MG_1214_cutНа 1 юни, деня на детето, по покана на директора на СОУ „П. Р. Славейков“ в Кърджали г-н Милко Багдасаров, представители на INGOT Център България връчиха официално сертификати за постижения в областта на ИТ на част от възпитаниците на училището. Процесът на сертифициране все още продължава, за да може всички деца да получат заслужено признание за демонстрираните от тях умения.

На импровизираната среща, част от множеството прояви на училището в празничния ден, г-жа Петя Кадийска-Татарска и г-н Андрей Стойчев от INGOT Център България поздравиха домакините за успешното интегриране на INGOT модела в учебния процес и отбелязаха, че „Славейковци“ – както са известни в града възпитаниците на училището – продължават да са единствените в страната, които получават сертификатите си напълно безплатно, благодарение на управата на училището.