Полина Ангелова и добрите практики в преподаването на ИКТ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/edunetbg.org/public_html/wp-content/themes/ananya/template-parts/posts/entry-content.php on line 32

polina_angelova_30sou_sfОт 16 до 18 ноември в Пловдив се проведе Национална конференция за обмяна на добри практики по проект BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора“- Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски Хоризонти (УСПЕХ).

Сред презентациите в област „Дигитални компетенции“ бе отличена работата на г-жа Полина Ангелова, учител по Информатика и ИКТ в 30 СОУ „Братя Миладивнови“ – София. Презентацията, озаглавена „Как се прави интернет сайт. Уеб дизайн“, е базирана на опита от работата по проекта в няколко групи в училището.

Полина Ангелова, един от първите обучени и сертифицирани оценители на INGOT в България, е Главен оценител на INGOT академията в 30 СОУ и е сред най-активните и отдадени оценители в страната, като въпреки огромната си натовареност намира време да следи за всички новости в INGOT семейството и да поддържа високите стандарти на INGOT при сертифициране на ученици.